Raztegljiva cev za zalivanje

Cev za zalivanje je nepogrešljiv dodatek vsakega vrta. Z njo lahko zalivate rastline na vrtu ali terasi. Lahko čistite dovoz ali svojega jeklenega konjička. Navadno so cevi precej nerodne za uporabo. Med odvijanjem in zavijanjem se zapletajo, preščipnejo ali prevračajo predmete v bližini. Poleg vseh nevšečnosti pa se lahko še zamažemo z njimi.

Raztegljiva cev za zalivanjeStrokovnjaki so na trg predstavili novo vrsto cevi. To je raztegljiva cev za zalivanje. Cev se s pomočjo pritiska vode sama raztegne. Ko cevi ne potrebujemo več, se sama pospravi v prvotno obliko, ki zavzema zelo malo prostora. Raztegljiva cev za zalivanje ni nerodna za uporabo tako kot preostale cevi. Med uporabo se ne preščipne ali zvija. Prav tako nežno drsi mimo predmetov v bližini.

Raztegljivo cev za zalivanje lahko naročite v različnih dimenzijah. Od 7,5 m, 25 m pa do 22 m dolžine popolnoma iztegnjene cevi. Ob vsaki naročeni cevi prejmete še šobo za zalivanje. Cevi se lahko med sabo sestavljajo, tako da lahko iz več cevi sestavite eno daljšo cev.

Ko cevi ne boste potrebovali, se sama pospravi v svojo prvotno obliko in takšna zavzema malo prostora. Uporabljali jo boste lahko še dolgo, saj je narejena iz trpežnega materiala ki ne preperi tako zlahka kakor pri običajnih ceveh.

Ta cev bo popestrila vaš vrt, saj jo prejmete v modernih barvah. Vaša cev za zalivanje je lahko modre, rumene ali zelene barve. Dodatek, ki bo polepšal delovni kotiček ali vaš vrt in še dolgo dobro služil svojemu namenu.