Male pozornosti, ki polepšajo dan

DariloMale pozornosti so tiste stvari, ki nam polepšajo prav vsak dan. Med te sodijo tudi darila, ki pa so najpogosteje rezervirana za kakšne posebne dni – praznike, rojstne dni, poroke. Vendar čisto vsakemu godi, da pozornost prejme kdaj pa kdaj tudi kar tako, ker je pač lep in sončen dan. Ampak kakšno darilo izbrati za takšne priložnosti? Že s tistimi darili, ki so, lahko bi rekli kar obvezna, imamo pogosto težave.

Pozornost je darilo majhne vrednosti, simbolično. Pomembno je zgolj to, da nekomu pokažemo, da mislimo nanj tisti trenutek, ko darilce sami izbiramo. Lahko je to »samo« obesek za ključe v obliki in barvi za katero vemo, da je obdarovancu všeč in je namen vsekakor dosežen.

Ne glede na to, za kakšno priložnost se darilo izbira je dobro, da je izvirno in uporabno. Morda tudi malce šaljivo, saj je naš namen na koncu le ta, da obdarovancu privabimo nasmeh na obraz, ne glede na to, ali je darilo izbrano mimogrede ali po skrbnem premisleku. Če osebo dobro poznamo navadno vemo, kakšne stvari so ji pri srcu in glede na to darila tudi lažje izbiramo.

Gurmanskemu navdušencu bodo najbrž všeč nenavadne in težko dosegljive začimbe, za tiste bolj računalniško usmerjene pa ta izbira verjetno ne bo najboljša – njim bo pa verjetno bolj všeč USB ključek v kakšni nenavadni obliki.

Ampak na koncu se je treba zavedati le tega – misel pa je tista, ki še vedno šteje največ.