Hoteli in apartmaji Istra

Hoteli in apartmaji Istra

Istra že leta spada med najpopularnejše hrvaške destinacije slovenskih turistov. Med najbolj obiskane kraje v Istri spadajo Poreč, Rovinj, Pula, Umag in Opatija.

Vsa ta mesta so popularna tako med mladino, kot tudi starejšimi. In zakaj ne, saj imajo tukaj vsi kaj početi.

Zato niti ne presenečanje, da so hoteli in apartmaji v Istri skoraj vedno polni in tisti dobri tudi hitro zasedeni. Torej kako do dobre nastavitve v Istri, ne da bi bankrotirali ali naredili preveč kompromisev? No, pa si poglejmo.

Zakaj iskati hotel ali apartma v Istri?

Predno pogledamo kako najdi dober in cenovno ugoden hotel ali apartma v Istri, si poglejmo zakaj bi sploh šli v Istro. Prvi razlog je vsekakor bližina Istre. Do najbližjih mestih smo lahko že v dobri uri iz glavnega mesta Slovenije, kar je vsekakor zelo praktično v kolikor želite na morje samo čez vikend.

Apartmaji PulaDrug razlog je sama okolica in morje. Voda je precej čista in če imate raje nekoliko bolj mrzlo vodo, boste tu prav uživali. Tudi sence bo vedno dovolj, saj je istra zelo na gosto posajena z drevesi.

In kar je najpomembneje, hoteli in apartmaji v Istri so večinoma lepo vzdrževani in urejeni. In za piko na i nimajo preveč zasoljenih cen.

Če ste navdušeni nad zgodovino in si želite početi še kaj drugo, kot samo namakati in sončiti, je Istra prava za vas. Celotna Istra je prepletena z bogato zgodovino, še posebaj pa bi tukaj izpostavil Pulo.

Kje najti proste hotele in apartmaje v Istri?

Apartmaji Novigrad IstraVsekakor je to najhitreje in pogostokrat tudi precej ceneje narediti na spletu.

Najlažje delo bi imeli s portalom kot je http://www.istria-apartments.co.uk/sl, ki omogoča enostaven pregled in spletno rezervacijo počitniške hišice, hotela ali apartmaja v Istri.

Takšni portali omogočajo enostavno filtriranje nastavitev po vaših merilih. In ko najdete primerno nastavitev, jo v nekaj kratkih in enostavnih korakih tudi rezervirate. In vse to lahko naredite v odobju svojega doma.

Na kaj biti pozoren pri iskanju nastavitve v Istri?

Pri iskanju nastavitve v Istri je treba biti pozoren na naslednje stvari:

  • Ocena hotela ali apartmaja. Preverite kaj o njih pravijo gosti, ki si tam že bili.
  • Oddaljenost od morja. Nihče noče vlečti kup opreme vsak dan do plaže in nazaj.
  • Cena. Preverite kaj vse cena vključuje in da ni skritih stroškov.
  • Klimacka naprava. Če radi spite na hladnem, preverite ali imajo klimacko napravo, drugače boste težko spali.
  • Parkirišče. Preverite ali ima apartma ali hotel lastno parkirišče, drugače se lahko zgodi, da ga boste še drago plačevali.

Želim vam veliko užitka na morju v Istri.