ComzyBag – Ni ga čez komot

Comzybag

Poletje je čas poležavanja na plaži, ob bazenu ali ob jezeru. Rabimo samo še nekaj hladnega za odžejanje in dan je popoln. Ampak tega ne počnemo prav pogostokrat. Se še spomnite zakaj?

Če želimo udobno poležavati, rabimo udobno ležišče. Naša standartna izbira so odeje ali brisače, ležaniki, viseča mreža ali napihljiva blazina.

Odeje in brisaće niso najbolj udobne, še posebaj, kadar je ne namestimo na ravno površino. Če temu primešamo še pesek in kamenčke iz plaže, pa je lahko izkušnja že prav nadležna.

Napihljiva vreča comzybagNapihljive blazine so zelo uporna, lahko jih uporabljate na suhem ali v vodi. Ampak… Se spomnite kako zoperno jih je napihniti? Manjše še lahko nekako napihnete sami, za vse ostalo pa potrebujete tlačilko, ki je samo še en kos opreme, ki o morate vedno nositi zraven.

Viseča mreža ponavadi odpade, saj boste stežka našli primerno lakacijo, kjer jo lahko obesite med dva drevesa. Tudi ležaniki so lahko trn v peti. Ne samo, da jih je težko prenašati naokoli, rabijo tudi precej ravno površino, da ga lahko postavite. Pa obstaja boljša rešitev?

Spoznajte ComzyBag

Seveda pa obstaja boljša rešitev. Spoznajte ComzyBag. ComzyBag je napihljiva vreča, ki jo lahko uporabljate za poležavanje na plaži, jezeru, domačem vrtu ali kjekoli drugje radi uživate.

Comzybag napihljiva vrečaIn kar je najbolje, za napihovanje ne rabite tlačilke ali svojih pljuč. In tudi trajalo ne bo celo večnost, da bo napihnjena. Vse kar morate narediti, je da raztegnete vrečo, odprete odprtino, zajamete zrak, zaprete odprtino, zavijete rok in že ste kočali.

Vse skupaj vam ne bo vzelo več kot minuto. Si predstavljate, da bi tako hitro opravili z napihljivo blazino? Seveda ne, tudi če bi imeli motorno tlačilko bi trajalo več časa.

Kako enostaven je postopek lahko videti na spodnji sliki.

Comzybag

Sila enostavno, a ne? Lahko bi rekli, da je napihovanje ComzyBaga-a otročje lahko. To pa ni edina praktična plat.

ComzyBag napihljiva vreča je veliko lažjav primerjavi z napihljivmi blazinami, saj je narejena iz lahkega materijala in ne iz težke plastike. Posledično ComzyBag vzame tudi veliko manj prostora in je veliko lažja za prenašati naokoli. Še posebaj, ker ne potrebujete zraven nositi še tlačilke. In tudi površina na katero bi jo radi položili ne rabi biti ravna, zato jo lahko postavite kamorkoli.

ComzyBag je velik trend v tujini, a je na razpolago tudi pri nas. Na trgu je veliko ponaredkov, a če bi radi kupili original, lahko to storite na www.emundia.si/comzybag.