Registrske tablice po naročilu

Registrske tablice po naročilu so lahko izvirno in šaljivo darilo za ljubljeno osebo ali pa zanimiv okras vašega avtomobila. Na tablicah lahko imate izpisano vašo ime, vašo misel, izjavo ali pa enostavno opozorilo kdo se nahaja v avtu. Razveselite vaše prijatelje z izvirno tablico ali pa razvajate sebe z unikatno tablico.

Preverite ceno registracijskih tablic po naročilu tukaj!

Otrok v avtu

Imate na zadnjem sedežu malega nadobudneža in bi radi na to opozorili tudi ostale udeležence v prometu? Registrske tablice po naročilu lahko delujejo tudi v takšne namene. Z napisom “otrok v avtu” ali “Jana v avtu” lahko storite prav to. V primeru, da imate v avtu več otrok, potem je “otrok v avtu” najbolj primeren napis. Če pa imate na zadnjem sedežu le enega otroka in ima le ta kratko ime, potem si lahko izdelate reklamno tablico v stilu “Jan v avtu”.

Pokažite ljubezen

Ko imamo nekoga radi ali pa občutimo občudovanje do nečesa, si to želimo povedati celemu svetu. Registrske tablice po naročilu so kot naročene tudi za kaj takega. Povejte koga ljubite, kaj imate najraje in brez česa ne morete živeti.
Registrske tablice
Takšno tablico lahko podarite svoji ljubljeni osebi ali pa si jo izdelate samo zase.

Praznujete?

Kdo od vaših prijateljev ali sorodnikov praznuje rostni dan ali pa slavijo ob posebni priliki? Registrske tablice po naročilu so kot naročene tudi ob teh prilikah. Okrasite avto mladoporočencev s tablicami z napisom “ženin” ali “nevesta”. Podarite slavljencu tablico z napisom “že 40 let” ali “Abraham”.
Avto tablice
Idej je veliko in edina omejitev je vaša domišlija (in 10 znakov, kolikor dopuščajo tablice). Izdelajte tablico, ki bo nekaj posebnega in osebna, nekaj kar bo narejeno posebaj za slavljenca.

Če bi si radi izdelali tudi svoje tablice, imate to priložnost storiti na tej strani.