Moja nova ročna krožna žaga

Žaga

Verjetno ste že vsi opazili reklame za razne renovatorje ali bolje rečeno ročna krožna žaga. Tudi jaz sem jo potreboval. Ravno toliko da naredim en rez.

Tiste na televiziji nisem hotel naročit, saj je bila precej draga. Pregledal sem ponudbo vseh trgovcev v bližini. Na koncu je moja nova ročna žaga prišla iz spletne trgovine vrticar.com.

Tam je bila najugodnejša. Celo ceneje kot če bi se ponjo peljal v trgovino, saj je imela zastonj pošiljanje. Nisem bil ravno zaupljiv, vse dokler nisem odprl paketa. Sploh mi niso povedali da v paketu ne bo le ročna krožna žaga ampak še cel kovček priključkov.

Krožna žagaTisti rez, za katero sem jo potreboval, sem hitro naredil, potem sem se pa igral z njo po celem dvorišču, hiši in vrtu. Ni da ni. Vsepovsod mi pride prav. Še kadar grem do brata, da mu malo pomagam na kmetiji, gre moja ročna krožna žaga z menoj.

Dela mi tako kot sem videl v reklami. Brez problema jo uporabljam vsepovsod. Sem brez skrbi, ker je v garanciji. Rezi so lepi, gladki in natančni. Gre lepo v globino.

Motor ima dovolj močan tudi za kakšen trši material. Z njo sem žagal že veje od drevesa, laminat, cevi, ta malemu sem popravil stolček v sobici in še marsikaj. Tako da če še kdo rabi, je tale ročna krožna žaga res super.