Otroške sobe Mali Princ

Otroška soba mali princSte že kdaj slišali za otroške sobe Mali princ?

Otroške sobe Mali princ so namenjene za vse tiste, ki si želijo mladinsko ali otroško sobo opremiti malce drugače. Program Mali princ bo zadovoljil vse vaše želje in potrebe, saj imate na voljo različno pohištvom, ki se med seboj razlikuje glede na dimenzije, barve, kombinacije in podobno. V splošnem pa gre za moderno zasnovo, katere se razveseli vsak otrok ali mladostnik!

Pri opremljanju boste potrebovali samo kanček domišljije, za vse ostalo bo poskrbel program Mali princ. V ponudbi najdete različne vrste pohištva, med drugim tudi izjemno pestro ponudbo omar. Tako lahko pri povsem klasičnih modelih omar izbirate med različnimi višinami in globinami.

Ponudba pa obsega tudi številne druge elemente s funkcionalno in estetsko zasnovo. Otroške sobe Mali princ imajo tako na razpolago tudi knjižne regale, različne mostove, drsne in poševne omare in mnoge druge elemente.

Prednosti podjetja:

  • Brezplačna dostava in montaža,
  • možnost časovnega prilagajanja za dostavo in montažo,
  • široka ponudba in trajnost elementov,
  • kvalitetni materiali in moderen dizajn,
  • ogromna izbira barvnih kombinacij,
  • možnost predelave pohištva ter celovita rešitev oblikovanja otroške sobe Mali princ,
  • možen izris in grafični prikaz celotne sobe pred samim nakupom.

Otroške sobe Mali princ predstavljajo otroški svet v katerem je vse mogoče. Uprizarjajo nešteto barv, katere izžarevajo toplino in svežino hkrati. Pohištvo različnih sestavov in dimenzij poskrbi za ustvarjanje sobe po lastnih željah, prilagodljive oblike pa dajo prostoru pečat edinstvenosti.

Otroška soba mali princ je soba, kjer je domišljiji odprta prosta pot in v kateri otroci neizmerno uživajo! Poskrbite za nasmeh na obrazu vašega otroka in mu v kratkem priskrbite sobo iz programa Mali princ, pri tem pa seveda upoštevajte tudi njegove želje.