Cenik izdelave spletnih trgovin – na kaj je potrebno biti posebej pozoren

Pri iskanju dobrega in kvalitetnega ponudnika spletnih storitev obstaja kar nekaj pasti, v katere se zlahka ujamejo nepoučeni spletni uporabniki. Radi bi vas opozorili nanje in vam zaupali, kako primerjati cenik izdelave spletnih trgovin s svojimi željami in zahtevami.

Ponekod je pri izdelavi spletne trgovine omejeno število izdelkov, ki jih v njej lahko prodajate, zato vedno preverite za kakšno število se gre, da vidite, če to ustreza vaši tržni niši in potrebam.

Cenik spletne trgovineVerjetno boste pogosto naleteli tudi na težavo, da fiksen cenik izdelave spletnih trgovin sploh ni na voljo. Cene se namreč lahko zelo razlikujejo glede na funkcionalnosti trgovine (načini plačevanja, avtomatizacija izdaje predračunov in računov, povezovanje z dostavnimi službami, itd.).

V primeru podjetja Degrizd.o.o. so v osnovno ceno so všteti osnovni elementi spletne trgovine, v kolikor želite vključiti tudi druge funkcionalnosti, lahko to na njihovi strani kar sami označite in sproti opazujete, kako se s tem spreminja končna cena. Cenik izdelave spletnih trgovin so namenoma pripravili tako, da je jasen in pregleden, hkrati pa si o vsakem elementu iz cenika lahko preberete podrobne informacije, zato ni nejasnosti.

Kako plačati manj in dobiti več – paketna ponudba in cenik izdelave spletnih trgovin

Cenik izdelave spletne trgovineCenik izdelave spletnih trgovin vam razkrije kakšen bo vaš strošek, da boste v uporabljanje prejeli delujočo spletno trgovino. Kljub temu, da je trgovina narejena do konca, pa se delo z njo tukaj ne konča.

Tudi spletna trgovina namreč zahteva vzdrževanje, ki poskrbi za sprotno odpravljanje napak v kodi, popravljanje vsebine in grafične podobe za namen boljše prodaje, redna optimizacija ključnih besed, da vas bodo iskalniki bolje prepoznali in umestili med prve rezultate iskanja. Paketno vzdrževanje je daleč najugodnejša rešitev, saj bi sicer za posamezne storitve plačevali tudi nekajkrat več denarja.

Degrizd.o.o. ima dolgoletne izkušnje s spletnimi trgovinami, sposobno ekipo in učinkovite rešitve, zato vaše težave rešimo zelo odzivno v kratkem času. Poleg tega vas ob predaji trgovine poučimo o upravljanju trgovine, nudimo brezplačno tehnično podporo in povabimo tudi na zanimive webinarje, ki vam odprejo obzorja v spletnem poslovanju. Več znanja pomeni večjo moč in več uspehov, zato tudi več dobička. Preverite lahko tudi, kaj so o našem delu povedali naši zadovoljni naročniki in tako dobite celovito predstavo o naših kompetencah in izkušnjah.