Kaj je virtualna pisarna?

Virtualna pisarna

Želite registrirati svoje podjetje, pa ga zaradi objektivnih razlogov na naslovu bivanja ne morete (soglasje sostanovalcev ali sosedov, težje dostopen objekt …)?

Poslovni prostor na dobri lakaciji z opremo pa je velik strošek, še posebej, če ga zaradi narave dela v bistvu skoraj ne rabite. Rešitev je enostavna – virtualna pisarna s poštnim nabiralnikom.

Kaj ponuja virtualna pisarna? Poslovni naslov na dobri lokaciji v mestu, ki je ločen od vašega naslova prebivanja, redno evidenco prispele pošte. Primerno za vse tiste, ki bi radi ločili zasebno življenje od svojega poslovnega in za tiste, ki bi radi imeli veš poslovalnic po sloveniji.

Virtualna pisarnaZa te rešitve pa se pogostokrat odločajo tudi tujci, ki bi radi z minimalnimi stroški poenostavili poslovanje v sloveniji.

Včasih pa virtualna pisarna ni dovolj in potrebujete še dodatne storitve. Ni panike, tudi te je možno dobiti. Možen je še najem lokalne telefonske številke in faksa, organizacija knjigovodskih in računovodskih storitev ter spletna asistenca.

V virtualni pisarni je vedno prisotna tajnica, ki se lahko oglaša na telefon v vašem imenu. Sprejema in beleži telefonske klice, pošlje poročilo na e-mail ali SMS , po dogovoru pa tudi izvede prevezavo na vaš telefon.

Virtualna pisarnaPrav tako sprejema ali pošilja fax-e, ter vam prispele skenira in pošlje na e-mail. Po dogovoru tudi odpre pošto, jo evidentira in vloži, ter skenirano pošlje na vaš e-mail.

V primeru, da se odločite tudi za organizacijo knjigovodskih in računovodskih storitev vse prispele fekture zavedejo, ter posredujejo v knjigovodstvo in računovodstvo. Vodijo vam tudi evidenco zapadlosti faktur (računovodstvo na najnovejšem programu izvaja registrirana strokovnjakinja).

Lahko vam tudi izpišemo fakture in ponudbe in jih pošljemo naslovnikom, ter istočasno posredujemo v nadaljno obdelavo. V vašem imenu izvajamo povpraševanja in raziskave. Vsa dela v zvezi z vašo pošto, telefonom in dokumentacijo ostanejo stroga poslovna skrivnost.

Virtualna pisarna in virtualni asistent vam omogočajo cenovno ugodno in profesionalno administracijo vašega podjetja, med tem ko se lahko vi popolnoma posvetite tistemu kar je za podjetje najbolj pomembno – služenju denarja.