Virtualna pisarna v Ljubljani

Virtualna pisarnaZa vsa podjetja, ki ne poslujejo prek lastnih poslovnih prostorov, smo pripravili novo rešitev. Virtualna pisarna vam omogoča ustanoviti podjetje, za katero veste, da po vpisu v sodni register še ne bo takoj poslovalo ali vas nekaj časa ne bo v Sloveniji in bi želeli prejeto pošto prejeti v elektronski obliki.

Hkrati storitev pomeni tudi prihranek denarja, seveda, če za izvajanje dejavnosti ne potrebujete lastnih poslovnih prostorov. Z nekaterimi ponudniki se da dogovoriti tudi za občasen najem sejne sobe ter tudi pisarniških prostorov za redno delo.

Smiselno je, da se za virtualno pisarno odločite v velikem mestu. Tako vaše podjetje za potencialne stranke pridobi pridih večje pomembnosti. Žal je res tako, da podjetja, ki si lahko privoščijo poslovanje v večjem mestu veljajo za bolj kredibilna ter zanesljiva, čeprav to s samo kakovostjo storitve nima povezave.

Pomembno je tudi to, da podjetju, ki vam nudi virtualno pisarno zaupate. Vsa uradna pošta podjetja namreč pride na naslov tega podjetja, tudi različni paketi, pomembni dokumenti od države in tako dalje. S ponudnikom sklenite pogodbo z dovolj kratkim odpovednim rokom, hkrati pa poskrbite tudi za ugodno dinamiko poslovanja.

Če se boste držali zgornjih načel smo prepričani, da bo vaš izbor ponudnika za storitev virtualna pisarna izpolnjeval vaše zahteve.