Preprečite suhe ustnice

Poleg radosti na snegu, nam zima prinaša tudi suhe ustnice. Krivci za to so vremenske spremembe, mrzel veter in ogrevana stanovanja. Navadno si stanje poslabšamo še z močenjem ustnic s slino, ki še pospešuje izsuševanje ustnic zaradi encimov, ki jih vsebuje. Več škode kot koristi, lahko naredimo z uporabo nepravih kozmetičnih preparatov.

Suhe ustnicePri izbiri lip glossov in balzamov za suhe ustnice, bodimo pozorni, da vsebujejo snovi, ki pripomorejo k regeneraciji ustnic. Dodaten plus so učinkovine, ki delujejo antiseptično, vendar jih vsebujejo le redki lip glossi.

Na tržišču lahko najdete najrazličnejše kombinacije učinkovin v balzamih, lip glossih ali serumih. Priporočamo uporabo Phabel Lip’ Lip’s gloss. Vsebuje celo paleto vitaminov in mineralov, ki pripomorejo k regeneraciji vaših ustnic. Phabel Lip’ Lip’s gloss je nežne roza barve, tako da ga lahko uporabljate ob dnevnem ali večernem make upu. Drobne bleščice dodajo ustnicam še zapeljivejši in polnejši izgled. Dodatek mentola deluje antiseptično, tako da preprečuje pojav neprijetnih obolenj ustnic. Poleg tega poveča cirkulacijo v tkivu ustnic in s tem povzroči, da so vaše, prej suhe ustnice, bolj napete, polne in sijoče. Dodatek Pal – GHK kompleksa stimulira sintezo naravnega kolagena in hialuronske kisline v ustnicah. Zaradi tega so vaše ustnice še bolje in dlje hidrirane. Koža je zaradi večje količine kolagena bolj prožna, napeta in ima občutno manj gubic.

Zelo suhe ustnicePhabel Lip’ Lip’s gloss je postal pravi hit med uporabnicami, saj zaradi kombinacije vseh učinkovin ne deluje le kot lip gloss za zaščito suhih in poškodovanih ustnic, temveč celo povzroči podoben učinek kakor injekcije kolagena. Njegova dobra stran je ta, da na ustnicah ne pušča takšnih posledic kakor uporaba kolagenskih injekcij, temveč jih neguje in prispeva k zdravju ustnic. Njegova slaba stran je ta, da ob dostavi nove pošiljke tudi kaj hitro poide.

Če želite primerno poskrbeti za svoje suhe ustnice, obvezno preizkusite Phabel Lip’ Lip’s gloss.